28. TUROPOLJSKA TRKA – ODGOĐENO!!!!!

12.03.2020. OBAVIJEST//

Poštovani trkačice i trkači,

prema preporukama Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije o postupanju oko korona virusa te u dogovoru s našim su-organizatorima, odlučili smo ovogodišnju Turopoljsku Trku odgoditi do daljnjeg.

Ispričavamo se zbog eventualnih neugodnosti, no situacija je takva da trenutno ne možemo osigurati sve potrebne higijenske uvjete za sprječavanje daljnjeg širenja korona virusa.

Trenutno se nećemo zaletavali s alternativnim datumom Trke, nego ćemo pratiti situaciju i o svemu Vas pravovremeno obavijestiti. Ukoliko se uvjeti oko korona virusa ubrzo poboljšaju pokušati ćemo Trku organizirati do kraja lipnja ove godine, u protivnom ćemo ju prebaciti na jesen.

Svi koji ste se prijavili i uplatili startnine, Vaše će prijave i startnine i dalje biti važeće na alternativni datum održavanja Trke. No, u slučaju da Vam ovo ne odgovara, vratit ćemo Vam puni iznos uplaćene startnine te Vas izbrisati iz popisa prijavljenih. U tom Vas slučaju ljubazno molimo da ispunite kratki obrazac na službenim stranicama Trke (http://www.turopoljskatrka.mkvg.hr/).

Srdačan pozdrav,
Maraton klub Velika Gorica


 

U sklopu 28. Turopoljske trke održati će se 4 različite utrke:

  1. Polumaraton (21,1 km)
  2. Turopoljska petica – utrka građana (5 km)
  3. Turopoljska vatrogasna trka (5 km)
  4. Učenička utrka osnovnoškolaca i mladih vatrogasaca

Detalje utrke možete pronaći OVDJE

Detalji utrke